Over ons

INFORMATIE VOOR IEDEREEN

Onze website bevat informatie over schuttingen, vergunningen, kosten voor de bouw van een schutting en de kosten van een vergunning om te kunnen bouwen. Op onze home pagina vindt je meer informatie over deze onderwerpen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

ONS DOEL MET DEZE WEBSITE

Wij willen iedereen kunnen voorzien van de nodige en juiste informatie die zijn nodig hebben voordat ze met de bouw van een bouwwerken zoals schutting beginnen. Er zijn een hoop zaken waar je moet op letten als het gaat om de wetgeving van bouwen.

WAT KAN IK ALLEMAAL VINDEN OP DE WEBSITE?

HOME PAGINA

Onze home pagina bevat informatie over schuttingen, kosten voor de bouw van een bouwwerk zoals een schutting, vergunningen, kosten van een vergunning om te kunnen bouwen en de geschiedenis van de wetgeving rondom de bouwvergunningen en veranderingen daarvan.

ONZE BLOGS

Onze blogs bevatten meer informatie over onderwerpen rondom de bouw van een schutting, vergunningen, wetgeving van de bouw en andere actuele onderwerpen. Neem een kijkje en doe meer kennis op over dit soort zaken.

CONTACT OPNEMEN MET ONS?

Heb je een bepaald onderwerp waar je niet uit komt of heb je nog steeds een vraag na het lezen van onze website en onze artikels?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of ons email-adres op onze contactpagina

BEZOEK OOK EEN VAN ONZE VRIENDEN

Naast onze website hebben wij ook een aantal websites op een rijtje gezet waar je andere informatie kan vinden, benieuwd? Bezoek een van de websites en doe meer kennis op!