Tuininspiratie voor je schutting

In dit artikel kan je lezen over verschillende creatieve manieren om je schutting op te vrolijken. Met dit artikel willen wij er voor zorgen dat je wat extra inspiratie hebt zodat je aan de slag kan in je tuin.

WATERBAAN OM REGEN WATER AF TE VOEREN

Een heel leuk en creatief idee is om een waterbaan te maken waar het regenwater in wordt afgevoerd naar een waterton of van de opvangbak een een klein vijvertje maken.

De waterbaan kan je simpel maken met bijvoorbeeld regenpijpen of dakgoten. Als je dit leuk afwerkt, geeft dit een leuk sfeertje!

ZWEVENDE PLANTEN TEGEN DE SCHUTTING

Door plankjes op je schutting te maken en bloempotten daar op te zetten kan je een hele stijlvolle sfeer krijgen met je schutting. Je kan altijd kiezen voor wat extra kleur door een bepaald soort bloemen te kopen.

SCHILDERIJLIJSTEN VAN KISTJES

Dit is een beetje hetzelfde idee als de zwevende planten, je maakt de kistjes vast en daarin kan je verschillende planten en bloemen zetten en dat krijg je een schilderij effect, wat er erg leuk uit ziet!

GLAZEN POTJE MET KAARS

Als je een romantisch type bent, is dit idee zeker iets voor jou! Je maakt haakjes aan de schutting vast en je zorgt dat je een kleine ijzere ketting vast maakt aan de dop van het potje en bij de dop snij je een gat zodat er een kaars in kan en deze kan branden.

Je vult het potje met een klein laagje steentjes en zet de kaars erin en hangt hem op en je hebt een ontzettend leuk sfeer lichtje!